Antena Căutare

O femeie trăiește în agonie, astfel încât statul în poziție verticală ar putea să o ucidă: „Uneori, ar fi mai uman să mă scoată afară și să mă împuște”

O femeie care se chinuie cu o problemă de sănătate, petrece 20 de ore în agonie, stând culcată pe spate, fiindcă statul în poziție verticală ar putea să o ucidă. 

O femeie trăiește în agonie, astfel încât statul în poziție verticală ar putea să o ucidă: „Uneori, ar fi mai uman să mă scoată afară și să mă împuște” Galerie
O femeie trăiește în agonie, astfel încât statul în poziție verticală ar putea să o ucidă: „uneori, ar fi mai uman să mă scoată afară și să mă împuște”

O femeie care se chinuie cu o problemă de sănătate, petrece 20 de ore în agonie, stând culcată pe spate, fiindcă statul în poziție verticală ar putea să o ucidă.

Erin Meegan, din Australia, este imobilizată la pat și crede că „uneori…ar fi mai uman să mă scoată afară și să mă împuște”.

Chinul femeii, în vârstă de 34 de ani, este cauzat de sindromul Ehlers Danlos (EDS), instabilitate craniocervicală (CCI) și sindromul post-orticatic de tahicardie (POTS). Aceasta are nevoie de o intervenție chirurgicală are să-i schimbe viața.

Aceste afecțiuni afectează mobilitatea, vederea, memoria, vorbirea, ritmul cardiac și stabilitatea gâtului.

O femeie trăiește în agonie, astfel încât statul în poziție verticală ar putea să o ucidă: „Uneori, ar fi mai uman să mă scoată afară și să mă împuște”

Explicând condițiile, Erin a declarat pentru Surrey Live: „ICC înseamnă că, craniul meu alunecă în jos pe gât, ceea ce provoacă compresiunea tulpinilor creierului, iar acest lucru afectează respirația, ritmul cardiac și controlul temperaturii.

Una dintre cele mai mari probleme ale mele este incapacitatea mea de a fi în poziție verticală, de îndată ce mă ridic ritmul cardiac crește și tot sângele curge în extremitățile inferioare ale corpului meu”.

Erin a fost obișnuia să fie incredibil de activă, dar statutul ei de acum o face să fie permanent culcată. Cu soțul ei care lucrează cu normă întreagă și familia sa din Surrey, încearcă să treacă peste această problemă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Din păcate, Erin are un istoric de probleme medicale: a trebuit să aibă o intervenție chirurgicală cerebrală deschisă la 24 de ani după ce a fost diagnosticată cu nevralgie trigeminală - o afecțiune cronică a durerii nervoase.

După o lungă recuperare, a călătorit la Perth unde l-a cunoscut pe soțul ei, Isaac. În 2015 s-au căsătorit și au reușit să se bucure de o lună de miere de patru luni în sud-estul Asiei și pe coasta de est a Australiei, înainte de a se stabili. Cu toate acestea, sănătatea ei a luat un declin accentuat în anii următori.

Erin a explicat: „Am o viziune teribil de încețoșată și sunt zile în care nu pot să privesc un ecran sau să vorbesc, așa că săptămâna trecută am fost orbită. Primesc o mulțime de ace și ace și mă îngraș foarte repede. Uneori simt că ar fi mai uman să mă scoată afară și să mă împuște”.

O femeie trăiește în agonie, astfel încât statul în poziție verticală ar putea să o ucidă: „Uneori, ar fi mai uman să mă scoată afară și să mă împuște”

În timp ce se poate descurca singură, „lentă și constantă ca o broască țestoasă”, Erin se simte „teribil de vinovată” pentru impactul asupra lui Isaac și a familiei.

Isaac i-a spus lui Surrey Live: „Lucrez full time și acționez și ca îngrijitor, așa că nu am foarte mult timp să mă îngrijesc. M-am deteriorat odată cu propria sănătate fizică și propria sănătate mentală, până în momentul în care acum este foarte greu de întreținut”.

După ce a primit diagnosticul oficial, Erin s-a gândit să găsească pe cineva care ar putea ajuta. Din fericire a găsit un neurochirurg de renume, dar există o singură problemă. El operează din Barcelona, ​​iar ea trebuie să strângă 55.000 de lire sterline până la 1 noiembrie pentru a se aranja pentru a obține operația de care are nevoie.

Ca atare, familia a înființat o pagină JustGiving pentru a încerca să strângă banii împreună și să „ușureze stresul asupra familiilor noastre”.

Sursă: UNILAD

Parlamentul britanic respinge din nou alegeri generale înainte să fie suspendat... Japonia va fi nevoită să arunce în Pacific apa radioactivă de la centrala nucleară Fukushima...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x