Antena Căutare

Socant: O fetita romanca de patru ani a murit de foame in Belgia!

O familie de romani socheaza Belgia. O fetita de 4 ani a murit de foame in apropiere de Bruxelles. Parintii ei romani au primit deja mandate de arestare.

Anchetatorii belgieni i-au incadrat pe cei doi romani la acuzatia de privare voluntara a unui minor de hrana sau ingrijiri. Parintii au fost cei care au chemat medicii, pe 8 august. Copilul era numai piele si os, povestesc cei care au vazut-o. Era deja prea tarziu pentru ea.

Raportul autopsiei arata ca fata a murit de inanitie si deshidratare. La 8 zile de la deces, parintii au fost arestati. Tatal, un roman de 21 de ani, muncitor, a declarat ca nu el se ocupa de ingrijirea copilului. Mama, in varsta de 22 de ani, se apara si spune ca fata refuza sa manance. Cei doi mai au o fetita, de doi ani. Aceasta a ajuns deja in custodia autoritatilor. Parintii risca 15 ani de inchisoare.

foto: blog.coursecracker.com

Franta ar putea ridica saptamana viitoare restrictiile de munca impuse romanilor... Joseph Daul, presedintele grupului popularilor europeni (PPE): Decizia CCR privind referendumul trebuie aplicata cat mai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x