Antena Căutare

O pisica ratacita, gasita dupa opt luni la 2.000 km de casa

O pisica din Statele Unite a fost gasita la peste doua mii de kilometri distanta de casa. Motanul a disparut in urma cu opt luni din statul New Mexico si a fost gasit in orasul Chicago.

Nimeni nu stie cum a reusit felina sa parcurga o distanta atat de mare, insa in curand va fi din nou alaturi de stapanii sai.
Daca ar putea sa vorbeasca, pisoiul Charles ar avea de spus o poveste incredibila.

Pana acum cateva luni a locuit cu stapana lui in statul american New Mexico. La un moment dat, fata l-a dat in grija
unei prietene si a plecat in vacanta. Atunci, motanul a disparut de acasa. Cand toata lumea il credea pierdut pentru totdeauna, pisoiul si-a facut aparitia la doua mii de kilometri departare de casa. Cei de la protectia animalelor l-au gasit in Chicago.

Charles are implantat sub piele un microcip, iar cu ajutorul lui i-a fost gasita stapana. Cu toate acestea, motanul Charles a fost la un pas de a fi euthanasiat, pentru ca stapana lui nu avea bani sa-l aduca inapoi acasa.

Spre norocul lui, o companie locala i-a aflat povestea si s-a oferit sa-l ajute. I-a facut cadou un zbor gratuit cu avionul pana in New Mexico.

Vulcanul islandez si-a intensificat activitatea... Zi solemna in Polonia. Clopotele tuturor bisericilor au rasunat la o saptamana de la tragedia de la Smolensk...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x