Antena Căutare

O romanca a socat Italia. A nascut intr-o toaleta publica si tot acolo a abandonat copilul

O romanca socheaza Italia. Femeia a nascut in toaleta unui fast food din Roma si tot acolo si-a abandonat bebelusul. A fost surprinsa de camerele de supraveghere, iar politistii italieni au identificat-o si incearca sa ii dea de urma. Inclusiv in Romania.

Camerele de supraveghere au surprins momentul in care femeia intra in toaleta fast-food-ului. Nimic nu pare sa-i tradeze intentiile. Insa in cele 20 de minute pe care le-a petrecut acolo, romanca a adus pe lume un baietel de 3 kilograme. L-a aruncat insa in toaleta, dupa care a plecat. La iesire, singura ei grija parea sa fie tinuta. S-a ingrijit sa isi aranjeze hainele si sa netezeasca fiecare cuta.

10 minute mai tarziu, o clienta a descoperit copilul. A avut zile, au spus medicii care l-au consultat.

Copilul este sanatos dar are nevoie de ingrijiri speciale, pentru ca a stat 10 minute in apa din vasul toaletei. Odata terminat tratamentul, bebelusul Emanuele, cum a fost numit de medici, va fi dat spre adoptie. Politistii o cauta acum pe asa-zisa mama, acuzata de abandon si rele tratamente aplicate copilului. Femeia are pana in 30 de ani, este prostituata si, cred anchetatorii, s-a intors deja in Romania.

Parada spectaculoasa a celor trei Regi Magi pe strazile din Madrid... Gerard Depardieu a primit pasaportul rusesc de la Vladimir Putin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x