Antena Căutare

O româncă, eroină peste Ocean! Tânăra a salvat o adolescentă, răpită în urmă cu un an. O fotografie a adus-o în brațele părinților săi

O româncă a devenit eroină, după ce a ajutat autorităţile să salveze o tânără de 17 ani, ţinută captivă de mai bine de un an. Românca ar fi intrat în legătură cu adolescenta pe reţelele de socializare, acolo unde tânăra i-ar fi trimis poze cu locul unde este ţinută captivă.

O româncă a devenit eroină peste Ocean, după ce a ajutat autorităţile să salveze o tânără de 17 ani, ţinută captivă de mai bine de un an. Românca ar fi intrat în legătură cu adolescenta pe reţelele de socializare, acolo unde tânăra i-ar fi trimis poze cu locul unde este ţinută captivă.

Femeia a luat imediat legătura cu părinţii fetei, care au alarmat autorităţile. Agenţii FBI au descins în locuinţa răpitorului, iar fata a ajuns în brațele părinţilor săi. Bărbatul a primit mai multe acuzaţii şi riscă ani buni de închisoare

Hailey Burns a trăit sub teroare mai bine de un an. În vârstă de 17 ani, tânăra din Carolina de Nord a fost ţinută captivă de un bărbat de 31 de ani, Michael Ren Wysolovski, pe care l-a cunoscut pe internet. Cu ajutorul unei românce, agresorul a fost prins, iar fata a fost reunită cu părinţii. Răpitorul este condamnat pentru privare de libertate, răpire şi nu numai.

El este românul-erou de la London Bridge. Florin Morariu, bucătarul care a impresionat întreaga Anglie!

Operaţiunea de salvare a început acum câteva zile, atunci când Hailey a comunicat cu o femeie din România, pe care a cunoscut-o online. Femeia a devenit suspicioasă şi a luat legătura cu părinţii ei, după ce a a căutat mai multe informații despre cazul de dispariție al adolescentei.

Astfel, pentru a-i ajuta pe agenții FBI să o găsească, românca i-a cerut să-i trimită o fotografie de la geamul locuinței în care se afla captivă. Românca a devenit o eroină, după ce Hailey a fost salvată.

Românca asta a făcut ceea ce bărbații nu au curaj nici să își imagineze! Cum a reușit o țărăncuță să ajungă eroina unei lumi întregi!

Părinţii sunt de părere că recuperarea fiicei lor este un adevărat miracol, mai ales că tânăra de 17 ani suferă de o formă de autism. Aceasta ar fi fost ademenită de agresor pe reţelele de socializare, înainte de a fi răpită.

"Este foarte fericită să fie acasă. Chiar şi lucrurile foarte mărunte o fac fericită. Poate să trăiască în pace, fără frică. Acest lucru este un comfort pe care îl înţelege acum", mărturisesc părinții lui Hailey.

E oficial. Toți românii din Anglia au nevoie de ACTE SPECIALE pentru a rămâne, în continuare, în Regat!... Cel mai puternic om al planetei, vrăjit de o blondă chiar în Biroul Oval! Ea este cea care l-a impresionat pe Donald Tru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x