Antena Căutare

Vladimir Putin, aratat cu degetul pentru averea fabuloasa: 20 de palate, 43 de avioane si cel putin 700 de masini!

Opozitia rusa denunta stilul opulent de viata al presedintelui Vladimir Putin, finantat din banii contribuabililor. Un raport publicat de opozitie arata ca Putin dispune, intre altele, de 43 de avioane, 15 elicoptere, 20 de vile si palate si patru iahturi.

"Timp de opt ani de presedintie am muncit ca un sclav dintr-o galerie", asta spunea Putin in 2008 despre mandatul sau ca lider al Rusiei. Un "sclav" care a ajuns sa stranga, in tot ce acesti ani, o avere formidabila, care l-ar putea include pe Putin in topul celor mai bogati oameni ai lumii. Averea sa include zeci de avioane si elicoptere personale, 20 de vile si palate, iahturi si sute de masini de lux. Stilul sau de viata opulent a determinat opozitia sa intituleze raportul "Viata unui sclav in galerie".

Excentricul Putin nu se opreste, insa, aici. In avionul prezidential el s-a asigurat ca vi tratat ca un rege: peretii poleiti cu aur si un veceu de 75.000 de mii de dolari, tot din aur. Este pasionat si de ceasuri, care constituie o mica avere: 700.000 de euro, adica sase salarii medii anuale din Rusia. Opozitia sustine ca aceasta este realitatea, drept pentru care a inclus si fotografii cu palatul Constantin, vila din Caucaz, dar si cea din aproprierea Moscovei, toate apartinand liderului rus.

Potrivit propriei declaratii de avere, Putin spune ca el nu a reusit sa stranga foarte multi bani de cand este presedinte. In ultimii patru ani, sustine el, a castigat "modesta" suma de jumatate de milion de dolari, si ca are doar doua apartamente, unul in Moscova si altul in Sank Petersburg, dar si un teren de 1500 de metri patrati. Ca un om modest, de altfel.

"Cand stau cu fundu' pe gazu' rusesc, tot smecher sunt"

Mircea Badea a fost si el indignat, dar nu chiar din cauza averii lui Putin, ci a modului in care a fost tratat subiectul in presa straina. "43 de avioane? Cand are ma timp asta sa mearga cu toate?", s-a intrebat retoric Badea. Cu averi sau fara, un lucru este clar: toata Europa sta la picioarele Rusiei. Vezi cum a tratat Mircea Badea subiectul, in VIDEO de mai sus!

Foto: acus.org

Bomba din cel de-Al Doilea Razboi Mondial, detonata in Munchen... ONU avertizeaza Franta: Expulzarea romilor ar putea incalca normele europene...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x