Antena Căutare

Oscar Pistorius profita de vacanta in Cape Town

Saptamana trecuta, atletul sud-african, Oscar Pistorius, a fost surprins pe o plaja din tara sa, in timp ce se delecta intr-o sesiune de caiac canoe

Oscar Pistorius profita de vacanta in Cape Town
| Hepta.ro

Pistorius a practicat acest sport impreuna cu un grup prieteni, in localitatea Hermanus, situata la aproximativ 100 de kilometri de Cape Town, informeaza publicatia sud-africana Daily Voice.

In imagini, atletul in varsta de 26 de ani, este surprins avand o atitudine relaxata, mergand folosindu-se de picioare artificiale, de culoarea pielii, in loc de cunoscutele proteze din fibra de carbon.

Oscar Pistorius este acuzat de uciderea iubitei sale, Reeva Steenkamp, de 29 de ani, al carui corp a fost gasit neinsufletit, in dimineata zilei de 14 februarie, in casa atletului din Pretoria. Acesta risca o pedeapsa minima de 25 ani de inchisoare, in cazul in care va fi gasit vinovat de crima cu premeditare. El neaga ca ar fi ucis-o intentionat pe prietena sa, sustinand ca a impuscat-o accidental, crezand ca este un hot care a patruns in toaleta locuintei sale.

Urmatoarea aparitie a acestuaia in fata justitiei este programata pe 19 august, atunci cand se asteapta ca procurorii sa prezinte acuzatiile, putand fi stabilita astfel si o data a debutului procesului sau.

.

Germania: O broasca testoasa, un altfel de monstru din Loch Ness... Gest SOCANT! O femeie din China a vrut sa se arunce de la balcon, insa a fost salvata in ultima clipa de iubitul ei!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x