Antena Căutare

Pakistan: Doctorii au indepartat chirurgical patru din cele sase picioare ale "bebelusului caracatita"

Un baietel care a venit pe lume cu sase picioare a suferit o interventie chirurgicala prin care i-au fost indepartate patru dintre membre, conform spuselor doctorilor care s-au ocupat de el.

Medicii cred ca micutul din Karachi, Pakistan avea de fapt un geaman care nu s-a dezvoltat cum trebuia, astfel ca baietelul s-a nascut cu membre in plus. O echipa de cinci doctori s-au luptat sa salveze viata copilului, la Institutul National pentru Sanatatea Copiilor, din Karachi.

Seful spitalului, Jamal Raza, a declarat ca neobisnuita nastere a fost rezultatul unei boli genetice, care afecteaza numai un bebelus la un million.

"Ciudat a fost faptul ca, aparent, un copil cu malformatii era la fel de normal ca si ceilalti copii", a spus el. Inainte ca chirurgii sa inceapa operatia, ei s-au chinuit sa is idea seama care dintre membre apartineau baiatului si care geamanului lui. Interventia a durat opt ore si a fost efectuata in etape.

Imran Shaikh, tatal copilului, a spus ca este recunoscator pentru modul cum a fost tratat fiul sau. "Suntem o familie saraca, asa ca stiu sa apreciez cum se cuvine eforturile doctorilor", a mai afirmat Imran.

Nu rata GALERIA FOTO de mai jos!

Sursa / Foto: Daily Mail

VIDEO! Spectacol de lumini pe Palatul Buckingham... Polonia: 8000 de oameni la marsul International al Vietii, un omagiu adus evreilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x