Antena Căutare

Panică maximă! Un cutremur de 5,3 a zguduit Grecia din temelii

Seismul înregistrat a avut magnitudinea 5,3 și s-a produs joi în largul Insulelor Dodecaneze din Grecia, a anunţat Institutul de Geodinamică al Observatorului din Atena, citat de agenţia Xinhua.

Panică maximă! Un cutremur de 5,3 a zguduit Grecia din temelii
Un cutremur de 5,3 a zguduit Grecia din temelii

Epicentrul cutremurului a fost localizat în larg, la circa 140 de kilometri sud-est de insula Rodos şi la 55 kilometri sud-est de insula Karpathos, la o adâncime de circa 20 de kilometri. Nu au fost raportate persoane rănite sau pagube materiale importante.

Seismologii eleni au revizuit în scădere estimările preliminare, care indicau o intensitate 5,8, ale Institutului German de Geofizică (GFZ) şi Centrului Seismologic Europeano-Mediteranean (EMSC), citează agerpres.

Acesta este al treilea seism cu magnitudinea peste 5 înregistrat în aceeaşi regiune de marţi. Niciunul dintre aceste cutremure nu a provocat victime sau pagube materiale importante, notează Xinhua.

Pompeo promite Londrei, în ajunul Brexitului, binefacerile unei apropieri de SUA... FOTO - Este cea mai sexy atletă din lume, dar refuză să facă un lucru care ar face-o cunoscută la nivel mondial. Se fere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x