Antena Căutare

Papa isi va lua ramas bun de la credinciosi pe 27 februarie, in Piata Sfantul Petru

Papa Benedict al XVI-lea isi va lua ramas bun de la credinciosi in cadrul unei audiente generale in Piata Sfantul Petru, la 27 februarie, a anuntat marti purtatorul de cuvant al Vaticanului, parintele Federico Lombardi

"Ultima audienta generala va avea loc la 27 februarie in Piata Sfantul Petru deoarece va fi multa lume" si pentru ca Papa sa poata saluta credinciosii, a explicat el in cadrul unei conferinte de presa la Vatican, dupa cum relateaza Antena 3.

Papa Benedict al XVI-lea a luat intreaga lume prin surprindere cand si-a anuntat demisia incepand cu sfarsitul lui februarie, o premiera in istoria Bisericii moderne, motivand ca "nu mai are forta" sa conduca din cauza "varstei avansate", 85 de ani.

Un nou Papa va fi desemnat "pentru Pasti" la 31 martie, a precizat purtatorul de cuvant al Papei in cadrul unei conferinte de presa convocata la Vatican.

Italia: 40 de mafioti din Camorra au fost arestati in Napoli... Presa engleza insista sa invinovateasca abatoarele din Romania, in scandalul carnii de cal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x