Antena Căutare

Poliţia din statul american Georgia a publicat un video cu o fată nou-născută abandonată într-o pungă, în speranța că îi va găsi mama

Înregistrarea video, cu o mini-cameră purtată de către unul dintre poliţiştii care au intervenit, provoacă o puternică emoţie pe reţele de socializare. În ea apar poliţişti de la Cummings, în Georgia, în timp ce găsesc nou-născutul abandonat la marginea unui drum, în noaptea de 6 spre 7 iunie.

Poliţia din statul Georgia, în sud-estul Statelor Unite, a publicat o înregistrare video cu un bebeluş abandonat - o fată înfăşurată într-o pungă de plastic -, cu scopul de a-i găsi mama, relatează AFP.

Înregistrarea video, cu o mini-cameră purtată de către unul dintre poliţiştii care au intervenit, provoacă o puternică emoţie pe reţele de socializare.

Police in Georgia have released heart-stopping bodycam video showing the rescue of an abandoned newborn baby.

The infant - still with its umbilical cord - was alive inside a plastic bag found in woods on 6 June, and has been named India by police

— Sky News (@SkyNews)

În ea apar poliţişti de la Cummings, în Georgia, în timp ce găsesc nou-născutul abandonat la marginea unui drum, în noaptea de 6 spre 7 iunie.

Alerta a fost dată de către o persoană care a auzit un copil plângând în boscheţi.

Biroul şerifului din comitatul Forsyth ”continuă să ancheteze şi urmăreşte piste” cu privire la bebeluş, pe care poliţiştii l-au numit ”India”, a anunţat miercuri departamentul poliţiei pe Twitter.

”Publicând înregistrarea video a descoperirii «baby India», sperăm să primim informaţii credibile şi să ajungem la o concluzie”, se arată în comunicat, în care se precizează că fata ”este foarte bine”.

În înregistrarea video, unul dintre poliţişti poate fi auzit liniştind bebeluşul, pe care-l scoate din punga de plastic şi-i spune ”ce drăguţă eşi!”, după care o predă salvatorilor sosiţi la faţa locului, care o preiau şi o învelesc într-o pătură.

De la 6 iunie, autorităţile caută mama fetei şi întreabă pe Twitter dacă cineva a văzut recent o femeie care era ”în ultima fază a sarcinii”.

Sute de utilizatori ai reţelei de socializare au împărtăşit înregistrarea video a poliţiei, cu hashtagul #BabyIndia, pentrua contribui la căutarea mamei copilului.

Sursa : news.ro

Carola Rackete, tânăra femeie căpitan care l-a sfidat pe Matteo Salvini! A spart blocada și a debarcat migranți în Itali... Aproape 20 de tone de cocaină au fost confiscate la Philadelphia, cea mai mare cantitate de droguri din istoria Serviciu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x