Antena Căutare

Presedintele PE: Recomand Guvernului roman sa ia in serios revendicarile protestatarilor

Proaspatul presedinte al Parlamentului European, Martin Schulz a declarat ca recomanda Guvernului de la Bucuresti sa ia in serios revendicarile protestatarilor care au iesit in strada in ultimele zile.

"Am vazut in ultimele zile miscari enorme si recomandarea mea pentru guvernele din toate tarile, dar pentru Romania in special, (...) este sa-i ia in serios pe acei oameni care sunt cu adevarat in strada, pentru ca sunt oameni care nu mai au speranta pentru viitor. Iar oamenii fara speranta pentru copiii lor merita sa fie luati in serios si recomand tuturor actiuni economice urgente pentru a imbunatati traiul de zi cu zi", a spus Schulz.

In acelasi timp, Martin Schulz a avertizat insa, fara a face referire expresa la Romania, asupra retoricilor xenofobe si rasiste de identificare a unor asa-zisi tapi ispasitori, mesaje care constituie, in combinatie cu lipsurile economice specifice unor crize, cel mai mare pericol pentru democratie.

Foto: Intactimages / EPA

Premierul ungar, comparat cu Hugo Chavez si Fidel Castro in PE... Liderul grupului social democratilor din PE: Basescu e un lider autoritar, dar ar trebui sa dialogheze cu protestatarii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x