Antena Căutare

Presedintele yemenit, ranit intr-un asalt asupra Palatului prezidential

Ali Saleh, presedintele yemenit, a fost usor ranit in atacul asupra Palatului prezidential, potrivit Al Arabiya. La fel si premierul si presedintele Parlamentului. Patru garzi de corp au fost ucise.

Complexul prezidential din capitala yemenita Sanaa a fost atacat, in conditiile continuarii luptelor dintre fortele guvernamentale si membrii triburilor, relateaza BBC.

"Primul-ministru si presedintele Parlamentului, precum si alte personalitati politice care participau la rugaciunea de vineri in moscheea din Palatul prezidential au fost raniti in atacul cu obuze", a declarat purtatorul de cuvant al Congresului Popular General, Tarek Chami.

El a atribuit atacul liderului tribului Hashed, seicul Sadek al-Ahmar, aflat in conflict cu fortele guvernamentale intr-un cartier din Sanaa.

Mai mult de 350 de persoane au murit de la declansarea revoltelor, in ianuarie, dar cel putin 135 au murit in ultimele zece zile.

Sursa: Jurnalul National

Foto: Intactimages / EPA

Efectele radiatiilor de la Fukushima: Un iepure fara urechi!... VIDEO! O fetita de 10 ani a cantat imnul SUA mai bine decat Aguilera la finala NBA!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x