Antena Căutare

Prezidentiale in SUA: Barack Obama a scazut la 41%

Potrivit datelor unui sondaj realizat pentru cotidianul New York Times si postul de televiziune CBS News, popularitatea presedintelui SUA Barack Obama a coborat pana la 41%, cu opt luni inaintea alegerilor prezidentiale. Principalul motiv ar fi cresterea preturilor carburantilor, in ciuda unei imbunatatiri a situatiei locurilor de munca in SUA, se arata in barometrul de opinie, informeaza AFP.

Barack Obama a pierdut nu mai putin 9% din popularitate, fata de un sondaj realizat luna trecuta, dar este considerat inca favorit pentru un nou mandat la Casa Alba.

Astfel, conform sondajului, Obama l-ar invinge pe moderatul Mitt Romney, cu 47% fata de 44%, iar pe ultraconservatorul Rick Santorum, cu 48% fata de 44%.

Foto: Intactimages / EPA

HRW: Drumurile refugiatilor sirieni, minate de fortele lui Assad... Fostul regim libian ar fi sponsorizat campania prezidentiala a lui Nicolas Sarkozy...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x