Antena Căutare

Înfiorător! Primele imagini cu cele 5 fete MOARTE într-un mod misterios. Descoperirea care ȘOCHEAZĂ: „Tinerele erau...”

Oficialii polonezi au închis 13 escape room-uri din motive legate de lipsa de siguranţă, iar premierul Mateusz Morawiecki a cerut populaţiei să raporteze poliţiei şi pompierilor lacunele în ceea ce priveşte măsurile de siguranţă

Oficialii polonezi au închis 13 escape room-uri din motive legate de lipsa de siguranţă, iar premierul Mateusz Morawiecki a cerut populaţiei să raporteze poliţiei şi pompierilor lacunele în ceea ce priveşte măsurile de siguranţă, după ce cinci adolescente au murit, vineri, într-un incendiu într-un astfel de loc de distracţie, relatează The Guardian.

În jocurile tip escape room, cei care joacă sunt încuiaţi într-o cameră sau într-o clădire şi trebuie să găsească indicii rezolvând puzzle-uri pentru a găsi cheia şi a ieşi de acolo. Considerate o provocare din punct de vedere intelectual, aceste jocuri sunt populare în rândul adolescenţilor din Polonia şi din alte ţări europene.

Leszek Suski, şeful pompierilor din Polonia, a declarat că escape room-ul amenajat într-o casă din oraşul Koszalin, unde cinci adolescente în vârstă de 15 ani au murit vineri, în timp ce sărbătoreau o zi de naştere, nu avea o cale de evacuare de urgenţă.

Identitățile și fotografiile a patru dintre fetele decedate au fost făcute publice: Karolina Barabas, Wiktoria Julia Pietras, Gosia Tymieniecka și Amelia Wieczorek au murit asfixiate într-un incendiu izbucnit la un escape room, într-un oraş din nordul ţării, relatează The Mirror.

Pompierii au găsit cadavrele fetelor după ce au stins un incendiu lângă camera încuiată. În urma autopsiilor s-a stabilit că adolescentele au murit pentru că au inhalat monoxid de carbon. Un tânăr angajat la escape room-ul respectiv a fost internat, el suferind arsuri.

4 dintre cele 5 tinere moarte erau colege de liceu și bune prietene. Sărbătoreau aniversarea uneia dintre ele într-un escape room, în oraşul Koszalin din nordul ţării.

Un tânăr de circa 25 de ani a fost internat cu arsuri grave la spital, era angajat al camerei de jocuri și ar fi încercat să le salveze pe tinere. Totul s-a produs din cauza unei scurgeri de gaze, la sistemul de încălzire din clădire.

Un român de 15 ani a dat marea lovitură în Spania! Puștiul a făcut o adevărată avere peste noapte... Fetița româncă de 1 an și cinci luni răpită împreună cu mașina tatălui ei a fost găsită! Care este starea ei acum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x