Antena Căutare

Primele informații despre șoferul care a intrat cu o mașină într-o mulțime de oameni din New York

O mașină a intrat joi cu viteză în pietoni în Times Square la New York, unul dintre cele mai frecventate locuri din lume, relatează AFP, BBC News și Reuters. Nu există deocamdată dovezi că incidentul, soldat cu moartea unei persoane și rănirea altor cel puțin 12, ar avea legătură cu terorismul, a anunțat poliția din New York, citată de presa americană.

O mașină a intrat joi cu viteză în pietoni în Times Square la New York, unul dintre cele mai frecventate locuri din lume, relatează AFP, BBC News și Reuters. Nu există deocamdată dovezi că incidentul, soldat cu moartea unei persoane și rănirea altor cel puțin 20, ar avea legătură cu terorismul, a anunțat poliția din New York, citată de presa americană.

Şoferul vehiculului, care a fost reţinut, este suspectat că a condus maşina în timp ce se afla în incapacitatea de a face acest lucru, adică în stare de ebrietate sau sub influenţa drogurilor.<

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Şoferul din Times Square ar fi fost în stare de ebrietate sau sub influenţa drogurilor, FBI anchetează incidentul

Bărbatul reţinut joi în Times Square este suspectat că a condus maşina în timp ce se afla în incapacitatea de a face acest lucru, adică în stare de ebrietate sau sub influenţa drogurilor, a declarat poliţia din New York citată de CBS, scrie BBC News, care adaugă că FBI a deschis o anchetă.

Însă un martor a declarat pentru Reuters că vehiculul a intrat pe contrasens, s-a lovit de o bordură şi a lovit pietoni.

Un martor, Ed G Val, se afla peste drum când a văzut maşina accelerând spre nord pe partea de vest a tortuarului 7th Avenue.

”O femeie a fost lovită şi aruncată, după care maşina a ajuns pe 44th street (şi) a continuat să trântească oameni, cu viteză, până pe 45th street, unde s-a oprit după ce a lovit mai multe persoane”, scrie el într-un mesaj postat pe Instagram.

Cel mai gras om din lume zâmbește din nou! După trei ani în care a stat țintuit la pat, va putea merge. Medicii i-au red... O mașină a intrat în mulțime, în Times Square din New York, cea mai aglomerată piață din lume! Bilanț inițial: un mort ș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x