Antena Căutare

Primul interviu cu DJ-ii australieni: "Ne pare foarte rau". Ce spun despre moartea asistentei din Marea Britanie

O simpla farsa i-a adus moartea asistentei care o ingrijea pe Ducesa de Cambrige. La cateva ore dupa ce a cazut victima unor DJ din Australia, care s-au dat drept Regina Elisabeta a II-a si Printul Charles, Jacintha Saldanha a fost gasita fara suflare, in propriul apartament. Iar opiniile sunt impartite: In timp ce unii spun ca asistenta nu putea sa-si ia viata dupa un simplu apel fals, altii sustin ca asemenea experimente ar trebui pedepsite. La trei zile dupa tragedie, protagonistii farsei au dat un prim interviu, in care si-au exprimat regretul pentru cele intamplate.

Mel Greig si Michael Christian au transmis condoleante familiei indurerate, pentru prima data de la anuntul care a socat intreaga lume. „Nu e nimic mai mult decat o rasturnare tragica de situatie, pe care nimeni nu o putea prezice, si ne pare rau pentru rolul pe care l-am avut”, a spus Christian, unul dintre protagonistii farsei, conform tabloidului The Sun.

Au fost primele cuvinte ale celor care traiesc, de zile intregi, un adevarat cosmar. Mai ales ca nimeni nu s-ar fi asteptat la un asemenea deznodamant. Acum, nefericitul apel ii bantuie. „Nu am incetat sa ma gandesc nicio clipa”, a marturisit Mel Greig. „M-am gandit de un milion de ori la asta, as vrea sa ii imbratisez si sa le spun ca imi pare rau. Sper ca sunt bine, sper din toata inima”, a continuat DJ-ul.

Sunt devastat”, a spus, la randul lui, Michael. Cei doi au fost vizibil emotionati de-a lungul interviului, fiind pe punctul de a izbucni in lacrimi.

Postul de radio 2Day FM a precizat, duminica, prin purtatorul de cuvant, faptul ca "DJ-ii cauta cea mai buna cale de a lua legatura cu familia indoliata”. Acesta a declarat ca cei doi sunt foarte afectati de evenimente, iar acum primesc consiliere psihologica. “E usor sa dai vina pe noi. Ar fi trebuit sa fie o simpla farsa, nu avea scopul sa umileasca”.

foto: The Sun

Hugo Chavez si-a desemnat posibilul succesor. Un fost sofer de autobuz... SUA: Un hot a furat o masina cu tot cu un bebelus de cinci luni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x