Antena Căutare

Prinţul Philip a fost externat după patru zile de tratament pentru o afecţiune mai veche

Prinţul Philip, ducele de Edinburgh, a fost externat marţi, după patru zile de tratament pentru o afecţiune mai veche, informează BBC.

În vârstă de 98 de ani, prinţul consort s-a internat vineri, la sfatul medicilor, la spitalul King Edward VII.

Palatul Buckingham a transmis că ţinerea sub observaţie şi tratamentul au reprezentat „măsuri de precauţie” în legătură cu o afecţiune mai veche.

Regina Elizabeth II a plecat, între timp, la Sandringham din Norfolk, unde va petrece Crăciunul.

Ducele s-a retras din viaţa publică în august 2017. Cel mai recent eveniment public la care a participat a avut loc în luna mai a acestui an. El a luat parte la nunta fiicei prinţilor de Kent, Lady Gabriella Windsor.

Prinţul Charles a spus luni că tatăl lui a fost „îngrijit foarte bine” de echipa spitalului şi a adăugat: „Când ajungi la acea vârstă, lucrurile nu merg atât de bine”.

Crăciunul trecut, prinţul Philip nu a participat la călătoria tradiţională a familiei regale. În luna februarie a acestui an, a fost anunţat că a renunţat la permisul de conducere, după ce fusese implicat într-un accident petrecut în apropiere de Sandringham.

De-a lungul anilor, prinţul Philip a urmat tratamente pentru diverse afecţiuni. În 2013 şi 2014 a fost operat la abdomen şi braţul drept, iar anul trecut, la şold.

Sursa : news.ro

Johnson îi îndeamnă în mesajul său de Crăciun pe britanici ”să nu se certe prea mult”... Summit tripartit China, Coreea de Sud, Japonia la Chengdu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x