Proprietarul unui magazin online a străbătut peste 853 de kilometri pentru a-și rupe în bătaie o clientă. Femeia scrisese un review negativ (VIDEO)

 
+4 click pentru
galerie

Proprietarul unui magazin online a decis să plece într-o călătorie în interes de... afaceri. Peste 580 de kilometri străbătuţi pentru livrarea câtorva pumni şi picioare direct la adresa unei cliente supărate.

După ce a avut curajul să scrie un review negativ despre firma bărbatului, a fost băgată în spital de către acesta. Xiao Li s-a plâns că livrarea hainelor pe care le comandase au ajuns patru zile mai târziu faţă de termenul stabilit

Zhang şi-a ieşit din minţi când a citit comentariile tinerei şi a ameninţat-o cu moartea. La ceva vreme după aceste, a fost snopita în bătaie de bărbat, aşa cum îi promisese.

Xiao Li a fost surprisa de nişte camere de supraveghere, în timp ce îşi aştepta comandă. La un moment dat, în imagini îşi face apariţia şi proprietarul magazinului care a atacat-o din senin.

Clientă a avut nevoie de spitalizare, unde a fost îngrijită de cadrele medicale. În timp ce se afla pe patul de spital, a continuat să primească mesaje din partea bărbatului.

Cazul este anchetat de poliţişti.

 
facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti