Antena Căutare

Recompensa de 5 mil. $: Fostul sef al securitatii lui Osama bin Laden, arestat la Cairo

Fostul sef al securitatii "seicului terorii" Osama bin Laden si numarul trei in Al-Qaeda pe vremea acestuia, Saif al-Adel a fost arestat pe aeroportul din Cairo, au anuntat serviciile se securitate egiptene.

Saif al-Adel, pe numele sau real Muhammad Ibrahim Makkawi, una dintre cele mai cautate persoane de FBI, a fost retinut dupa ce a aterizat la Cairo cu o cursa aeriana din Pakistan, cu escala in Dubai.

In varsta de aproximativ 50 de ani, Saif al-Adel a fost membru al fortelor speciale egiptene si a fost desemnat, in mai 2011, dupa uciderea lui bin Laden de catre un comando american, drept liderul interimar al retelei Al-Qaeda, pana la preluarea functiei de catre Ayman Al Zawahiri.

Saif al-Adel se afla pe lista celor mai cautate persoane de catre FBI, dupa bombardarea ambasadelor din Africa de Est din 1998, pe capul acestuia fiind pusa o recompensa de cinci milioane de dolari.

Foto: FBI

Phenianul schimba foaia: Coreea de Nord accepta un moratoriu privind lansarile de rachete si testele nucleare... FOTO! Cea mai mare statuie budista e aproape gata!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x