Antena Căutare

România criticată dur, într-un documentar realizat de jurnaliștii ruși. "Capcana Europeană" va fi difuzat astăzi, la televiziunea publică din Rusia

Postul public de televiziune rus a difuzat, marţi seară, un promo al unui documentar intitulat "Capcana Europeană", în care România este prezentată ca un stat din lumea a treia, unde lucrurile s-au înrăutăţit după aderarea la Uniunea Europeană.

Postul public de televiziune rus a difuzat, marţi seară, un fragment dintr-un documentar intitulat "Capcana Europeană", în care România este prezentată ca un stat din lumea a treia, unde lucrurile s-au înrăutăţit după aderarea la Uniunea Europeană.

Începutul filmului este dedicat comunei Deveselu, unde recent a fost inaugurat scutul antirachetă american. Pe parcursul materialului, se fac referiri la lipsa reţelelor de telefonie mobilă din zonă. De asemenea, se adaugă faptul că orice străin care ajunge acolo este dat pe mâna poliției.

Ffilmul apare la scurt timp după ce Vladimir Putin a declarat că Rusia a luat în colimator România şi Polonia pentru că găzduiesc pe teritoriul lor elemente ale scutului antirachetă american, perceput de Moscova drept o ameninţare la adresa securităţii Federaţiei, relatează gandul.ro.

Documentarul urmeaza să fie difuzat în această seară, în cadrul emisiunii „Corespondent special” de pe principalul post public de televiziune din Rusia, „Rossia 1”.

Câștigătoarea unui concurs de Miss, eliminată, după ce s-a aflat că are un copil. Povestea a stârnit reacții în presa re... Explozie la metroul din Seul. Patru persoane au murit și alte 10 au fost rănite. Bilanțul ar putea crește...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x