Antena Căutare

Scandal de spionaj al presei in Franta: Sefii politiei si contraspionajului, audiati

Sefii politiei si contraspionajului francez, doi apropiati ai presedintelui Nicolas Sarkozy, vor fi audiati intr-un doar de spionaj, conform unor surse citate de AFP. Ancheta in acest caz a plecat de la o plangere a cotidianul francez Le Monde, ale carui date de telefonie mobila a fost spionate in 2010.





Spionarea jurnalistilor de la cotidianul Le Monde avea drept scop identificarea sursei lor in cazul "Bettencourt", un dosar politico-financiar legat de numele miliardarei Liliane Bettencourt, mostenitoarea grupului de cosmetice L'Oreal.

Dosarul "Bettencourt" a pornit de la un diferend familial intre miliardara si fiica sa. El a degenerat rapid intr-un scandal politico-financiar, cu suspiciuni de favoritism si finantare ilegala, care l-a costat postul pe ministrul francez al Muncii Eric Woerth, la sfarsitul lui 2010.

Foto: info-wars.org

Veste proasta pentru turistii din Brazilia: Pestii Piranha ataca plajele... Franta: Un detinut roman s-a sinucis cu cearsafurile din celula...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x