Antena Căutare

Scandalos: O batrana de 103 ani, la un pas de evacuare

Vinia Hall, o americanca de 103 ani, a fost in pericol de a ramane fara casa dupa ce, luna trecuta, banca la care avea un credit ipotecar a amenintat-o cu executarea silita.

Potrivit Huffington Post, femeia locuia in casa din Atlanta impreuna cu fiica sa de 84 de ani. Impresionata de povestea lor, firma angajata de banca pentru a le evacua a refuzat sa faca acest lucru. Reprezentantii institutiei financiare au apelat atunci la seriful din oras, dar s-au confruntat cu acelasi refuz.

Autoritatile locale, dar si vecinii femeii erau hotarati sa impiedice evacuarea. Senatorul statului Georgia s-a implicat si el si a negociat cu banca, reusind sa previna masura de evacuare.

Dupa ce povestea femeii de 103 ani si a fiicei sale a fost relatata in presa locala, o firma comerciala le-a donat saltele in valoare de 6000 de dolari. Acum, cele doua femei au o casa mult mai moderna, cu paturi la care se regleaza inaltimea.

Foto: WSBTV

Previziuni din Mexic: Barack Obama nu va fi reales... VIDEO! Etna, aproape de eruptie: O coloana de cenusa se ridica deasupra vulcanului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x