Antena Căutare

Și-a aruncat bebelușul la gunoi, pe stradă, și a plecat! Momentul a fost filmat de o cameră de supraveghere. Video

O mamă și-a aruncat bebelușul la gunoi, pe stradă, în fața unui magazin de fructe, după care și-a văzut de drum. Momentul teribil a fost filmat de o cameră de supraveghere.  

O mamă și-a aruncat bebelușul la gunoi, pe stradă, în fața unui magazin de fructe, după care și-a văzut de drum. Momentul teribil a fost filmat de o cameră de supraveghere.

Femeia și-a aruncat bebelușul la gunoi în orașul Lshan din provincia chineză Sichuan.

Fetița a fost abandonată de mama ei într-un container de gunoi plin cu resturi de alimente și coji de fructe.

Bebelușul a fost observat de trecători care l-au auzit plângând. Pe imaginile captate de camera de supraveghere se poate vedea cum o persoană ia copilul în brațe, în timp ce în jur se strâng din ce în ce mai mulți oameni. Apoi, copilul a fost dat unui polițist.

Potrivit polițistului, fetița abandonată de mama ei în gunoi este nevătămată.

Bebelușul a fost dus la o secție de poliție, iar autoritățile i-au contactat familia. Ulterior, fetița a fost înapoiată familiei ei, potrivit căreia mama copilei suferă de o boală psihică.

Familia fetiței nu a precizat dacă mama acesteia primește tratament pentru boala ei, dar a transmis că nu îi vor mai permite să îngrijească singură bebelușul.

Doi români, arestați după un jaf uimitor în Italia! Au intrat cu o mașină furată într-un magazin – Video... „A murit într-o baltă de sânge, după ce medicii au refuzat să o ajute”. Scandal la un spital, după decesul unei bătrâne...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x