Antena Căutare

Şi-a dorit să câştige asta, însă premiul i-a fost FATAL! O divă irezistibă a murit chiar pe masa de operaţie!

Desemnată Miss Ecuador, Catherine Cando, o tânără în vârstă de 19 ani, şi-a pierdut viaţa după ce a beneficiat de o intervenţie chirurgicală într-o clinică privată.

Desemnată Miss Ecuador, Catherine Cando, o tânără în vârstă de 19 ani, şi-a pierdut viaţa după ce a beneficiat de o intervenţie chirurgicală
într-o clinică privată.


Catherine şi-a dorit cu ardoare să câştige unul dintre cele mai importante concursuri de frumuseţe, însă niciodată nu s-ar fi gândit vreodată că
asta îi va aduce sfârşitul.

Tânăra, care lucra ca model part-time, a cucerit primul titlu anul trecut, în luna octombrie, când a primit ca premiu o mașină Chevrolet Aveo, o tabletă și un operație estetică gratuită.

Deşi nu dorea să se opereze şi mărturisea ori de câte ori avea ocazia că va slăbi prin sport, ea a cedat insistenţelor şi a acceptat respectiva intervenţie chirurgicală.

Înainte de a se opera, ea a primit mai multe telefoane de la chirurg, care încerca să o convingă să se opereze, dar ea spunea că nu vrea", a povestit fratele tinerei, Daniel Zavala, în vârstă de 24 de ani.

Tânăra a murit chiar pe masa de operaţie, din cauza unui edem cerebral. Deocamdată, autorităţile nu au luat nicio măsură împotriva clinicii care a efectuat intervenţia chirurgicală, însă cercetările sunt în derulare.

Caz uluitor! A intrat în comă, iar medicii i-au pus craniul în stomac ca să-i salveze viaţa! Ce s-a întâmplat apoi e fab... Descoperirea care va REVOLUŢIONA lumea şi va SALVA mii de oameni! În cel mai scurt timp NIMENI nu va mai muri de CANCER!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x