Antena Căutare

Snoop Dogg l-a făcut celebru pe un moldovean prea "plin de el". Internauții au râs cu lacrimi!

Artistul l-a făcut vedetă peste noapte pe un bărbat din Republica Moldova, după ce a distribuit pe Facebook niște fotografii cu el. Personajul se numește, conform presei de peste Prut, Valerian Mânzat și este supranumit ”regele glamour-ului din Republica Moldova”.

Artistul l-a făcut vedetă peste noapte pe un bărbat din Republica Moldova, după ce a distribuit pe Facebook niște fotografii cu el. Personajul se numește, conform presei de peste Prut, Valerian Mânzat și este supranumit ”regele glamour-ului din Republica Moldova”.

Snoop Dogg a dat share unui articol în care era ironizată viața în Rusia. Nefericita întâmplare face ca moldoveanul să apară în pozele principale.

Și-a luat un costum în toate culorile și s-a pozat lângă o mașină de lux Iar acest lucru nu putea trece neobservat. Snoop Dogg i-a atras atenția!

Imaginilie, în materialul video de mai sus!

Anunţul care face înconjurul lumii! Sosia Angelinei Jolie a fost ucisă de Statul Islamic... 100 de persoane sunt blocate în telecabine deasupra Mont Blanc, în Franţa. Suspendați la peste 3.400 de metri, așteaptă ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x