Antena Căutare

SOCANT! Un irakian atarnat de un pod explodeaza chiar deasupra unui politist

Imagini socante au fost publicate recent pe internet cu un eveniment tulburator, ce a avut loc in Irak. Corpul unui tradator de tara a fost atarnat de ultra-nationalisti sub un pod, aflat chiar deasupra unei autostrazi.

Cei responsabili de acest gest nu s-au multumit doar cu atat si ca sa fie siguri ca mesajul lor ajunge fix unde trebuie au pus o bomba-capcana asupra corpului.

Politistii irakieni au fost sesizati si s-au deplasat la fata locului. Zona respectiva a fost izolata, iar din imagini se observa cum unul dintre politisti se indreapta catre cadavrul atarnand.

Precaut, barbatul pastreaza o oarecare distanta, lucru ce i-a salvat viata pentru ca, la un moment dat, corpul suspendat a fost sfartecat in bucatele de o explozie violenta.

Sursa: Antena3

Schimbare istorica la Tiraspol: Igor Smirnov nu va mai fi la putere!... Ultima dorinta a unei condamnate la moarte: Manichiura si haine rosii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x