Antena Căutare

„Vino să vezi mortul!”. Un șofer român, dat jos de la volan de un polițist din Germania, ca să se uite la victima unui accident oribil – Video

Un şofer român a fost dat jos de la volan, cu forţa, de un poliţist din Germania, ca să se uite la victima unui accident oribil în urma căruia șoferul unui camion a murit.

Un şofer român a fost dat jos de la volan, cu forţa, de un poliţist din Germania, ca să se uite la victima unui accident oribil în urma căruia șoferul unui camion a murit.

Un accident oribil a avut loc marţi după-amiază pe A6, în Germania, în apropiere de Nurnberg. Un camion a intrat cu viteză în TIR-ul din faţa sa, oprit într-un blocaj de trafic. Şoferul a murit pe loc, în cabina făcută praf.

După accident au urmat ore întregi de blocaj pe autostradă. Un polițist a fost deranjat de faptul că oamenii care treceau pe lângă locul accidentului făceau fotografii sau filmau cu telefoanele mobile.

Polițistul a început să oprească mașinile și să îi dea jos pe șoferi. Între aceștia s-a numărat și un român.

Poliţistul i-a spus şoferului român, în engleză: „Vrei să-l vezi pe mort? Coboară şi ţi-l arăt eu. Vrei să vezi cum arată mortul, de aia faci fotografii? Poftim, du-te acolo şi fă poze, te costă 128 de euro să fotografiezi. Ar trebui să îţi fie ruşine!".

Mai multe detalii sunt disponibile pe observator.tv.

Noaptea s-a distrat, dimineața a urlat de durere! Un bărbat s-a trezit din somn într-o baltă de sânge. Medicii s-au lupt... O fetiță de trei ani a murit după ce a băgat în gură un încărcător! Micuța era în vizită la bunici...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x