Antena Căutare

Spania: masura inedita pentru combaterea somajului

In Spania, rata somajului a ajuns la aproximativ 23%, motiv pentru care autoritatile locale din orasul Rasquera au gasit o metoda inedita de a crea locuri de munca: plantarea de marijuana.

Autoritatile din Rasquera au o datorie de 1,3 milioane de euro, asa ca s-au gandit sa aduca bani la bugetul local si sa creeze locuri de munca prin cultivarea de marijuana pe terenul statului.

Un ONG care actioneaza in domeniul productiei de medicamente din cannabis s-a oferit sa acorde autoritatilor 36.000 de euro pentru a demara proiectul. In plus, organizatia s-a aratat dispusa sa investeasca anual 550.000 de euro pentru acoperirea costurilor necesare inchirierii terenurilor si asigurarii securitatii.

Legile din Spania interzic plantarea, traficul si alte forme de a facilita sau promova consumul de droguri. Cu toate acestea, primarul din Rasquera a declarat ca analizeaza proiectul pentru ca este o oportunitate interesanta pentru comunitatea lui.

Foto: hepta.ro

O alpinista din Romania si-a gasit moartea in Marele Canion... Romania, criticata de Germania si Finlanda pentru blocarea candidaturii Serbiei la UE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x