Copiatul e pentru cei PUTERNICI! Dar ce te faci când trişatul la examene este pedepsit cu ÎNCHISOAREA?

 

Dacă aţi depăşit vârsta de 15 ani şi vă gândiţi că ar fi bine perfect dacă nu aţi mai învăţa pentru teză şi aţi copia, pur şi simplu, vă anunţăm că sunteţi pasibili de închisoare
Desigur, dacă aţi locui în Bangladesh, pentru că doar acolo se iau măsuri atât de dure. Însă, oricât ar părea de bizar, legea a fost îmbrăţişată cu entuziasm cu mass-media, care organizează campanii masive pentru a stopa înşelăciunea. 
Problema este că o perioadă de încarcerare, indiferent cât de scurtă ar fi, l-ar putea marca definitiv orice tânăr prins copiind.
Dar, dacă autorităţile din Bangladesh sunt atât de îngrijorate de numărul mare al tinerilor care copiază, de încearcă să-l stopeze cu o lege dură, ar fi mult mai bine dacă ar lucra la capitolul mentalitate al adolecenţilor.
Aşadar, copiatul la examene ţine, în cele din urmă de educaţie. Dacă adolescentul a fost învăţat de mic să nu înşele, poate va încerca să copieze o dată, de două ori, ca să vadă cum este. Dar e mult mai greu să dezvolte o obişnuinţă din a-şi păcăli profesorii.
facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

Smiley News

vezi mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe