Antena Căutare

Gigantul Starbucks si-a descoperit un frate mai mic in Bangkok... pe care il da in judecata!

 Proprietarul unei cafenele din Bangkok, Thailanda, este dat in judecata de Starbucks pentru copierea logo-ului. Acest act indraznet l-ar putea costa aproximativ zece mii de dolari.

Cel mai mare lant de cafenele din lume il da in judecata pe thailandezul Damrong Maslae, cunoscut ca "Starbung", dupa ce acesta a ignorat scrisoarea de incetare primita de la americani. Compania a depus o plangere pentru furt de proprietate intelectuala si a cerut politiei sa-l aresteze.

Cu toate acestea, Maslae refuza sa schimbe logo-ul, spunand ca prietenul care l-a creat a fost inspirat de religia sa, islamul. "Logo-ul meu are o luna si o stea, iar culoarea verde se datoreaza islamului. Starbucks a insistat sa elimin verdele si cuvintele 'Star' si 'Coffee', iar eu nu pot sa fac asta", a declarat thailandezul. Ba mai mult, el afirma ca turistii ii lauda cafeaua si spun ca este chiar mai buna decat cea de la Starbucks.

Vizita de Halloween?! O scoala din Marea Britanie a fost inchisa din cauza unei invazii de paianjeni... O romanca, cea mai sexy jucatoare baschet din Spania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x