Antena Căutare

SUA: Trei persoane au fost ranite in timpul unui schimb de focuri, in biblioteca unui colegiu din Texas. Doua victime, in stare grava

Trei persoane, inclusiv un atacator, au fost ranite in timpul unui schimb de focuri intre doua persoane in biblioteca din Colegiul Lone Star din Houston, Texas, conform purtatorului de cuvant al unitatii de invatamant. Doua dintre victime se afla la spital, in stare grava, iar o a patra persoana a suferit un atac de cord, informeaza CNN.

UPDATE 23:40 - Doi suspecti se afla acum in custodia politistilor, informeaza afiliati ai CNN. Autoritatile vor sustine o conferinta de presa la ora locala 5:00 pm. (00:00 ora Romaniei).

UPDATE 23:16 - Politia texana crede ca al doilea suspect a fugit in padurea din apropiere. Autoritatile isi concentreaza cautarile in zona impadurita, adiacenta cu Aeroportul Intercontinental George Bush.

UPDATE 23:12 - O studenta care spune ca a asistat la impuscaturi a declarat pentru CNN ca acestea au pornit dupa o cearta intre cei doi atacatori.

UPDATE 23:02 - O studenta in anul I, care se afla intr-o clasa din apropiere, a spus ca a auzit aproximativ sase impuscaturi.

Atacatorul ranit se afla deja in custodia politistilor, in timp ce al doilea este dat disparut si se presupune ca ar fi parasit campusul.

Cele doua persoane ranite grav au fost transportate la spitalul Ben Taub, unde au intrat in operatie. Amandoua victimele erau contiente atunci cand au ajuns la spital.

O a patra persoana a suferit un atac de cord, informeaza fortele de ordine. Acestea mai spun si ca atacul armat a avut loc in biblioteca din campului North Harris, ce apartine Colegiului Lone Star din Houston, Texas.

"Politia crede ca pericolul a trecut. Scoala este sub control, insa este in continuare evacuata", a declarat purtatorul de cuvant al unitatii de invatamant, Jed Young. Acesta a mai spus si ca la momentul atacului armat, in campus se aflau peste 10.000 de studenti.

Trei romani, arestati pentru implicare in jaful secolului. Tablourile valoreaza 300 de milioane de euro... Nicolas Sarkozy si Carla Bruni vor sa plece din Franta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x