Antena Căutare

SUA: Un sofer a devenit erou dupa ce a salvat o tanara care voia sa renunte la viata. Intreaga scena a fost filmata

Un sofer de autobuz din Statele Unite a devenit erou dupa ce a salvat o tanara care voia sa renunte la viata. Fata era pe un pod si parea ca se va sinucide.

Barbatul a oprit imediat si nu a plecat pana cand nu a convins-o sa renunte la gestul extrem. Intreagul episod a fost filmat de un pasager.

Parea o zi obisnuita pentru soferul de autobuz. Omul conducea linistit prin New York cand pe un pod a vazut-o pe tanara de cealalta parte a balustradei. Si a oprit imediat.

Desi femeia l-a ignorant initial, barbatul nu s-a dat batut. A pus repede mana pe telefon si a alertat serviciile de urgenta. Apoi a coborat din masina.

Intr-o clipa, soferul o prinde repede de haina si ii sopteste cateva cuvinte. Spre usurarea tuturor, tanara decide sa se intoarca in siguranta pe pod.

Soferul nu a plecat de langa femeie pana nu a vazut-o in siguranta pe mainile unui echipaj de interventie. Nu se stie momentan de ce a vrut tanara sa-si puna capat zilelor.

Urmareste editiile integrale ale Observatorului pe AntenaPlay.ro!

Superba Giselle Bundchen a cucerit Sao Paolo, la Saptamana Modei... UPDATE! Atac armat intr-un aeroport din Los Angeles: un agent de securitate a murit si mai multe persoane au fost ranite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x