Antena Căutare

Teroriștii amenință din nou: "Nu aş merge în centrul Londrei în iunie, dacă aş fi în locul vostru"

Teroriști fac noi amenințări care îngrozesc Europa. De data aceasta, o femeie a postat un mesaj pe Twitter, avertizând că în această vară vor avea loc atentate la Londra, potrivit Daily Mail.

Teroriști fac noi amenințări care îngrozesc Europa. De data aceasta, o femeie a postat un mesaj pe Twitter, avertizând că în această vară vor avea loc atentate la Londra, potrivit Daily Mail.

"Sincer, dacă aş fi în locul vostru, nu aş merge în centrul Londrei în iunie..şi nici în iulie. Nu aş merge deloc acolo, mai ales cu metroul", a scris pe Twitter Sally Jones, cunoscută sub numele de Doamna Teroare, citează Mediafax.

După ce a dat greș în cariera de artist rocker-punk, femeia s-a convertit la islam, anunţând că se ascunde în prezent în oraşul irakian Mosul, aflat sub ocuparea Stat Islamic.

Femeia a mai publicat un mesaj în care a scris “Anglia ->BOOM” . Contul de Twitter i-a fost suspendat.

Și-a lăsat ochelarii într-un muzeu, iar oamenii au crezut că este o operă de artă. S-au înghesuit să îi fotografieze... Kim Jong-un își mărită sora și organizează un concurs! Ce condiții trebuie îndeplinească viitorul soț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x