Antena Căutare

Trei români, înjunghiați într-un atac mafiot, în Germania! Polițiștii au crezut că a fost vorba despre un accident! Atenție, imagini tulburătoare! VIDEO

Trei români din Germania au fost înjunghiați, într-un atac în stil mafiot. Poliția a crezut inițial că a fost vorba despre un accident rutier. 

Mașina în care se aflau românii în vârstă de 26, 39 și 52 de ani a fost blocată de un alt vehicul pe o stradă din Düsseldorf.

În acel moment, mai mulți indivizi s-au apropiat de mașina românilor, au deschis portierele și i-au înjunghiat de mai multe ori. Atacatorii au fugit apoi de la locul faptei.

În urma incidentului, doi dintre români s-au ales cu răni grave și se află acum la spital. Cel de-al treilea român care se afla în autoturism a scăpat fără răni grave, cel mai probabil, pentru că se afla pe bancheta din spate.

Citește și: „L-a omorât, Doamne Maica Domnului!”. Un bătrân din Constanţa a fost ucis, în casa lui, pentru banii de pensie! De ce l-a atacat criminalul tocmai pe el

Şoferul român, în vărstă de 39 de ani, a încercat să scape şi a lovit de mai multe ori maşina care îl bloca din faţă. Acesta a fost probabil şi motivul pentru care poliţiştii au crezut, la prima vedere, că au de-a face cu un accident rutier.

Procurorii din Düsseldorf au preluat cazul. Aceștia consideră incidentul drept o tentativă de omor. Mai multe detalii, în clipul de mai sus, ce a fost difuzat de Antena 3.

Facebook va descuraja postarea ştirilor vechi... Un copil de aproape doi ani, ținut într-un coteț! Polițiștii au suferit un șoc! „Nu am mai văzut așa ceva”! Atenție, ima...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x