Antena Căutare

”Trumpocalipsa” sau ”Dumnezeu să ierte America!” Reacţii în lanț după anunţarea rezultatului alegerilor din SUA

Presa internaţională a reacţionat, miercuri, după anunţarea rezultatul alegerilor prezidenţiale din Statele Unite ale Americii, în urma cărora Donald Trump a devenit cel de-al 45-lea preşedinte american, cu titluri publicate pe primele pagini precum ”Trump a câştigat”, ”Dumnezeu să ierte America” şi ”Trumpocalypse”.

Presa internaţională a reacţionat, miercuri, după anunţarea rezultatul alegerilor prezidenţiale din Statele Unite ale Americii, în urma cărora Donald Trump a devenit cel de-al 45-lea preşedinte american, cu titluri publicate pe primele pagini precum ”Trump a câştigat”, ”Dumnezeu să ierte America” şi ”Trumpocalypse”.

Pe prima pagină a ziarului The New York Times rezultatul alegerilor a fost anunţat cu titlul ”Trump a triumfat, relatează news.ro. Un mogul străin a capturat preşedinţia, şocând-o pe Clinton în statele «fronturi»”, alături de o imagine a republicanului.

Un miliardar la Casa Albă. El este Donald, cel mai puternic om al planetei!

The Boston Globe a publicat pe prima pagină titlul ”Un şoc cu Trump. Republicanul câştigă preşedinţia, învingând-o pe Clinton şi provocând valuri la nivel mondial”.

Pe prima pagină a ziarului Daily News a apărut titlul ”House of Horrors” (”Casa Groazei”), pe un fundal cu imaginea Casei Albe şi drapelul american coborât.

The Wall Street Journal a publicat pe prima pagină o fotografie a lui Donald Trump şi o hartă în care sunt reprezentate statele care au votat pentru el şi cele care au votat pentru rivala sa democrată, Hillary Clinton. ”Preşedintele Trump. Un val populist i-a dat avantaj republicanului”, arată titlul ziarului.

The Washington Post a publicat pe prima pagină o imagine cu Donald Trump pe patru din cele şase coloane, cu titlul ”Trump a câştigat. Batjocura votanţilor pentru status quo provoacă prăbuşirea lui Clinton”.

Pe prima pagină a ziarului canadian Le Journal de Montreal a apărut titlul ”Oh Doamne!”, alături de imaginea lui Donald Trump, care zâmbeşte.

The Guardian a anunţat pe prima pagină: ”Trump sfidează aşteptările într-o noapte plină de disperare pentru democraţi”.

Ziarul spaniol El Periodico a anunţat că Donald Trump a devenit cel de-al 45-lea preşedinte american şi a publicat titlul: ”Dumnezeu să ierte America. Populismul candidatului republican s-a impus şi a provocat prăbuşirea lui Clinton” şi o imagine în care Trump face un gest acuzator.

El Pais a publicat pe prima pagină titlul ”SUA cade în mâinile populismului agresiv al lui Trump”.

Ziarul La Republica a anunţat: ”Candidatul republican a surprins lumea. Trump!”, în timp ce ziarul argentinian Clarin a publicat titlul ”Trump a câştigat şi SUA începe o eră care şochează lumea”.

Liberation a publicat o ediţie specială cu chipul lui Donald Trump şi titlul ”Trumpocalypse”, un cuvânt format din termenii ”Trump” şi ”apocalipsă”.

Disperarea cuprinde America, după ce Donald Trump a fost ales președinte! Oamenii au ieșit în stradă!... Imagini ȘOC cu noul Președinte al SUA! O valiză cu fotografii extrem de intime cu Donald Trump, găsită într-un magazin s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x