Tu crezi în miracole? Un nou născut, îngropat de viu, a fost găsit, în viață, după trei zile!!! ”Plângea de sub un buștean, acoperit cu nisip!”

 

Un nou născut a fost găsit, viu, la trei zile după ce mama sa l-a îngropat, în nisip, în provincia KwaZulu, din Africa de Sud. Femeia și-a recunoscut gestul, motivând că mai are un copil acasă, de patru ani, că nu este căsătorită și că nu a știut cum ar fi reacționat părinții. ”Cel mic plângea, iar zgomotele sale au alertat muncitorii. L-am găsit sub un buștean, îngropat în nisip!”, au declarat polițiștii

Deși pare greu de crezut, un nou născut a fost găsit, viu, la trei zile după ce mama sa îl îngropase în nisip! Minunea s-a petrecut în apropierea unei fabrici din orașul Paddock, provincia KwaZulu-natal, din Estul Africii de Sud, acolo unde femeia lucra. Colegii acesteia au auzit plânsete și l-au descoperit pe micuț sub un buștean, îngropat în nisip.

”Mama a recunoscut că ea a fost autoarea. Are 25 de ani, nu este căsătorită. S-a temut de reacția părinților, mai ales că acasă mai are un băiețel de patru ani”, a spus căpitanul Gerald Mfeka, reprezentantul poliției.

Copilașul a fost dus, imediat, la unitatea de Terapie Intensivă a spitalului regional Port Shepstone și are mari șanse de supraviețuire.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

mai multe