Antena Căutare

Un adolescent autist a fost bătut cu bestialitate. Mama lui, în culmea disperării: „Mi-a spus că vrea să se sinucidă”

Un adolescent autist în vârstă de 19 ani a fost bătut cu bestialitate, vineri seară, de trei persoane, după ce a fost ademenit de atacatori într-un apartament. Acesta este cel de-al doilea atac într-o lună, iar mama tânărului susține că din cauza violențelor, fiul ei vrea să se sinucidă. 

Un adolescent autist în vârstă de 19 ani a fost bătut cu bestialitate, vineri seară, de trei persoane, după ce a fost ademenit de atacatori într-un apartament. Acesta este cel de-al doilea atac într-o lună, iar mama tânărului susține că din cauza violențelor, fiul ei vrea să se sinucidă.

Adolescentul autist, Jacob Comertoglu, din orașul englez Bodmin, a fost lovit în față cu un box.

Jacob Comertoglu suferă de sindromul Asperger, o tulburare comportamentală din spectrul autistic.

Adolescentul a mai fost bătut, pe 17 decembrie, în timp ce se plimba prin Bodmin, Cornwall, după ce a intervenit într-un conflict dintre un bărbat și iubita lui.

După atacul de vineri, mama adolescentului, Sally Kinsman, a spus că acesta nu a vurt să meargă la polițe ori la spital.

„Fără să aibă vreo vină, copilul meu a urcat în acel apartament și a fost ademenit în baie, unde a fost lovit de trei persoane, cu un box. După aceea, a amenințat că se va sinucide. A trebuit să îmi iau concediu ca să îl supraveghez”, a spus mama adolescentului.

Sally Kinsman a precizat că fiul ei se simte ca „sacul de box al orașului” după cele două incidente. Femeia a adăugat că este nemulțumită de poliție.

„Fiul meu nu se simte în siguranță. Se simte de parcă ar avea o țintă lipită pe spate, deoarece poliția nu a făcut nimic în urma acestor incidente”, a spus ea.

Femeia mai susține că cele două atacuri ar putea avea legătură între ele, iar atacatorii ar fi prieteni.

Tragedie pe şosea! Un autocar cu mai mulți copii s-a răsturnat. Sunt cel puțin 7 morți. Atenție, imagini tulburătoare! (... Cinci copii au murit, după ce au fost aruncați dintr-o mașină, într-un accident teribil! Doar adulții care îi însoțeau a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x