Antena Căutare

Un avion rusesc de război a pătruns în spaţiul aerian israelian

Un avion rus de război a pătruns recent în spaţiul aerian al Israelului, dinspre Siria, însă intruziunea a fost soluţionată fără incidente, a dezvăluit duminică Moshe Yaalon, ministrul israelian al Apărării

Un avion rus de război a pătruns recent în spaţiul aerian al Israelului, dinspre Siria, însă intruziunea a fost soluţionată fără incidente, a dezvăluit duminică Moshe Yaalon, ministrul israelian al Apărării.

Yaalon a făcut această declaraţie în contextul unor îngrijorări puternice cu privire la doborârea unui avion rusesc de război de către Turcia, care afirmă că aeronava rusă a pătruns în spaţiul aerian turc şi a ignorat avertismente repetate de a-şi schimba cursul. Moscova respinge aceste acuzaţii.

"A avut loc o uşoară intruziune, de o milă (1,6 kilometri) adâncime, a unui avion rusesc, dinspre Siria, în spaţiul nostru aerian, însă a fost rezolvată imediat, iar avionul rusesc s-a întors către Siria", a declarat Yaalon pentru postul public de radio, citat de Mediafax.

"Se pare că a fost o eroare a pilotului, care zbura în apropiere de (Platoul) Golan", a adăugat ministrul israelian.

Trei morți, dintre care un polițist, într-un atac armat în SUA... ALERTĂ în Marea Britanie! Sute de persoane, evacuate de urgență din centrul Londrei, după ce a fost raportat un ”obiect ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x