Antena Căutare

Un camion şi o maşină cad în râul Tam, la nord de Toulouse, în urma surpării unui pod metalic

Un camion şi o maşină au căzut în râul Tarn luni dimineaţa, după ce un pod peste râu s-a surpat, în Haute-Garonne (sud-vest), au decarat pompieri pentru AFP.

Nici prefectura din Haute-Garonne şi nici pompierii sau jandarmii nu erau în măsură să furnizeze un bilanţ imediat.

Podul metalic lega Mirepoix-sur-Tarn şi Bessières, potrivit jandarmilor.

”Sunt implicate trei vehicule şi nu am încă numărul victimelor. Sunt peste 60 de pompieri la faţa locului”, a declarat pentru AFP preşedintele Consiliului departamental din Haute-Garonne Georges Méric.

Cu privire la situaţia podului urmează să aibă loc o anchetă, a adăugat el. Podul se află pe drumul departamental 71, administrat de Consiliul departamental.

Prefectul din Haute-Garonne s-a dus la faţa locului. ”Suntem în curs să evaluăm” accidentul, a anunţat prefectura.

Potrivit La Dépêche du Midi, un gabarit cu un tonaj mai mare decât limita autorizată ar fi intrat pe pod, care s-a surpat, antrenând în cădere o maşină.

Podul are 150 de metri lungime şi cinci metri lăţime şi a fost renovat în 2003 de Consiliul departamental Haute-Garonne, potrivit publicaţiei regionale.

Circulaţia rutieră pe drumul departamental 71 a fost întreruptă.

Sursa : news.ro

Niciun reprezentant al opoziţiei nu a fost ales în scrutinul legislativ din Belarus... Patru morţi şi şase răniţi într-un nou ”atac armat în masă” la o reuniune de familie într-o reşedinţă din Fresno în stat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x