Antena Căutare

Un om al străzii a primit CADOUL vieţii lui şi a izbucnit în lacrimi. S-a bucurat mai mult decât dacă ar fi primit o casă

Mark Landry este un om al străzii care cântă la vioară în fiecare zi. Bărbatul a devenit atât de îndrăgit încât comunitatea i-a sărit imediat în ajutor la necaz.

Mark Landry este un om al străzii care cântă la vioară în fiecare zi. Bărbatul a devenit atât de îndrăgit încât comunitatea i-a sărit imediat în ajutor la necaz.

"Dumnezeu să vă binecuvânteze!"

Acestea au fost cuvintele lui când a văzut cadoul pe care i l-au pregătit oamenii care îi ascultau melodiile în fiecare zi.

Landry cânta la vioară în fiecare zi până când i-a fost furată. Omul a apărut pe stradă cu o pancartă pe care scria că i s-a furat vioara.

Imediat, oamenii l-au fotografiat şi i-au pus poza pe Facebook, iar poza lui a ajuns imediat virală. Astfel s-a ajuns până la unii membri ai Orchestrei Naţionale care s-au unit şi i-au făcut cadoul omului o vioară nouă.

Aceştia s-au dus personal să i-o de lui Landry. Acesta a izbucnit în lacrimi când a văzut cutia cu vioara cea nouă.

"Când am aflat ce ţi s-a întâmplat ne-am contactat prietenii de la un magazin de viori şi am decis să-ţi redăm bucuria şi ocazia de a-ţi câştiga din nou existenţa", a spus cel care i-a făcut cadoul.

O lege şocantă! Şoferii prinşi BĂUŢI la volan vor fi trimişi direct la MORGĂ... Kate, noua "Prințesă a inimilor"? Ducesa de Cambridge, parteneră de joacă pentru copiii străzii din India (Ima...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x