Antena Căutare

Un somer din SUA a castigat un milion de dolari la loterie

Un american a trecut peste noapte de la statutul de somer la cel de milionar. Barbatul a castigat la loterie nu mai putin de un milion de dolari. Nu si-a dat seama ca a dat lovitura decat dupa cateva zile. Bucuria a fost fara margini pentru el si familia lui.

Norocul lui Riley a inceput in momentul in care s-a oprit sa ia de mancare pentru el, sotie si cei trei copii ai lor, intr-un mic restaurant.

Era la tejghea si se pregatea sa plateasca, dar i-a sarit in ochi un anunt de loterie pe care scria mare: castiguri de 90 de milioane de dolari. Asa ca a luat si el un bilet. Au trecut cateva zile de la extragere cand si-a adus aminte de bilet. Era 1:00 noaptea cand si-a dat seama ca a nimerit numerele extrase, si-a trezit sotia.

“A fost un soc. Nu stiam nici ce sa fac, nici ce sã spun. Repetam doar: "Nu e adevarat!" Pentru ca nu credeam ca asa ceva ni se poate intampla noua”, a declarat sotia castigatorului.

Banii nici nu puteau veni intr-un moment mai potrivit. Barbatul si sotia lui au fost concediati in urma cu un an si traiau numai din ajutorul de somaj. Acum, familia norocoasa cauta o casa pe care sa o cumpere. Prima lor proprietate.

Masinile electrice au fost vedete de necontestat la Salonul Auto de la Detroit... Un american a platit in monede o datorie la stat de 14.000 de dolari ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x