Antena Căutare

UPDATE: Bilanțul victimelor a crescut la zece persoane/ Mai mulţi răniţi, după ce o maşină a intrat într-un grup de pietoni, în Boston

Cel puţin nouă persoane au fost rănite după ce o maşină a lovit un grup de pietoni, la Boston, relatează Boston Globe. Incidentul, a cărui natură nu este clară încă, a avut loc în apropiere de staţia de taxiuri de la aeroportul internaţional Logan, în jurul orei locale 14 (21 ora României).

Cel puţin nouă persoane au fost rănite după ce o maşină a lovit un grup de pietoni, la Boston, relatează Boston Globe. Incidentul, a cărui natură nu este clară încă, a avut loc în apropiere de staţia de taxiuri de la aeroportul internaţional Logan, în jurul orei locale 14 (21 ora României).

UPDATE: Cel puţin 10 persoane au fost rănite după ce o maşină a lovit un grup de pietoni, la Boston, relatează Boston Globe. Bilanţul anterior era de nouă răniţi. Victimele au fost duse la trei spitale din oraş.

El cooperează cu anchetatorii şi le-a spus că a apăsat acceleraţia în loc de frână, din greşeală.La Boston va avea loc marţi una dintre cele mai mari petreceri de 4 iulie din ţară.

_______________________________________________________________________________

Potrivit imaginilor, maşina care a lovit pietonii ar fi fost un taxi din Boston. El pare să fi lovit şi zidul unei clădiri.Poliţia locală a anunţat pe Twitter că sunt "mai mulţi pietoni cu răni" cu "grade diferite de gravitate".

Surse apropiate anchetei au declarat pentru postul local de televiziune WBZ-TV că vinovat ar fi un şofer de taxi în vârstă de 57 de ani, care a pierdut controlul asupra maşinii şi a lovit zona unde mulţi dintre colegii săi stăteau în pauză. El cooperează cu anchetatorii.

S-a născut fără speranţă într-o tabără de rromi, iar acum, ar putea ajunge senator în Franţa. Anina Ciuciu, tânăra gonit... Un tânăr, condamnat la închisoare pe viaţă la Londra, pentru că a vrut să comită un atentat la un concert Elton John...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x