Antena Căutare

Ursul koala salvat din flăcările care au devastat Australia a fost eutanasiat. „Rănile erau prea grave pentru a mai fi tratate”

Ursul koala salvat de o femeie în timpul incendiilor din New South Wales a fost eutanasiat din cauza rănilor „prea grave pentru a mai fi tratate”.

Ursul koala salvat din flăcările care au devastat Australia a fost eutanasiat. „Rănile erau prea grave pentru a mai fi tratate”
 Ellenborough Lewis, ursul koala, a fost eutanasiat.

Citește și: Lecție de bunătate și omenie. O femeie din Australia își riscă viața salvând un urs koala din flăcări

Toni Doherty a fost surprinsă în momentul în care şi-a riscat viaţa pentru a salva un urs koala din infernul flăcărilor. Ulterior, animalul rănit a primit numele de Ellenborough Lewis.

Animalul a fost dus la Spitalul pentru urşi koala din Port Macquarie, unde a primit tratament pentru arsurile grave de pe corp. Cu toate acestea, starea de sănătate a lui Lewis s-a agravat, iar medicii au decis să-l eutanasieze.

„Astăzi am decis să-l eutanasiem pe Ellenborough Lewis”, au scris reprezentanţii spitalului pe o rețea de socializare. „În cazul lui Lewis, arsurile s-au agravat, iar din păcate starea lui nu s-ar fi îmbunătăţit”, au adăugat medicii.

„Scopul nostru principal este starea de bine a animalelor, tocmai de aceea am luat această decizie. Vă mulţumim pentru suportul continuu”, au scris reprezentaţii spitalului pe o rețea de socializare.

O bătrână de 82 de ani a reușit să bată măr un hoț cu 54 de ani mai tânăr. „A ales casa greșită pe care să o spargă”... Alertă la nivel mondial, emisă de Organizaţia Mondială a Meteorologiei! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în ultimii 3.000.0...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x