Antena Căutare

VIDEO! Avion prabusit in Statelor Unite: 5 morti, printre care doi copii

Tragedie in estul Statelor Unite din cauza gerului. Cinci persoane, intre care doi copii, si-au pierdut viata dupa ce un avion de mici dimensiuni s-a prabusit pe o autostrada de langa New York. Potrivit anchetatorilor, cu doar cateva minute inaintea dezastrului, pilotul era ingrijorat de posibila acumulare de gheata pe aripi.

Din avionul care decolase din New Jersey, cu destinatia Atlanta. n-a mai ramas aproape nimic. Zborul a durat fix 14 minute. Potrivit martorilor, aparatul scapat de sub control s-a prabusit in zona fasiei impadurite si a explodat.

Toate cele cinci persoane aflate la bord si-au pierdut viata. La fel si cainele care le insotea. Pilotul, care era si proprietarul aparatului, era un bancher din New York, iar pasagerii - sotia sa, cei doi copii si un coleg de serviciu. Cat despre cauza accidentului.

Potrivit specialistilor, formarea ghetii era, intr-adevar, posibila la acea ora si ar fi creat probleme chiar si avioanelor echipate cu instalatii de dezghetare.

VIDEO! Criza a lasat multi italieni fara masa de Craciun... SUA: republicanii s-au opus scaderii impozitelor pe venit. Obama, furios!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x