Antena Căutare

VIDEO! Regina Elisabeta a II-a, dincolo de eticheta

Cateva televiziuni britanice au primit acces la arhiva personala a Reginei Elisabeta a II-a cu cateva zile inainte de festivitatile Jubileului de Diamant.

In imaginile puse la dispozitia jurnalistilor, suverana apare ca o persoana calda si atenta cu copiii ei, departe de aerul sobru pe care il afiseaza mereu la evenimentele publice.

Inregistrarile din arhiva personala a reginei o infatiseaza intr-o ipostaza necunoscuta pana acum de public, aceea de mama. Printul Charles a fost foarte entuziasmat la revederea imaginilor in care apare la varsta de un an.

De-a lungul timpului, relatia suveranei cu nepotii ei a fost una puternica si deloc dominatoare. O recunoaste chiar printul William, care isi aminteste ca bunica lui l-a sprijinit in momentul organizarii nuntii sale extrem de mediatizate.

Barack Obama, la un pas de scandal diplomatic dupa ce i-a jignit pe polonezi... Hugo Chavez a dat o casa follower-ului cu numarul 3.000.000 de pe Twitter...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x