Antena Căutare

VIDEO! Scandalul News of the World: Rupert Murdoch, audiat la Londra

Rupert Murdoch a fost audiat, ieri, la Londra, de comisia parlamentara de ancheta asupra scandalului interceptarilor telefonice.

In timpul audierii, cateva persoane au manifestat in strada, acuzandu-l pe premierul britanic ca nu este altceva decat marioneta lui Murdoch.

Scandalul de la News of the World a luat proportii neprevazute in Marea Britanie. Seful Scotland Yard si adjunctul sau au demisionat, in urma interceptarilor facute de publicatie. Premierul David Cameron este si el afectat de scandal, avand o relatie aproapiata cu patronul publicatiei.

Publicatia News of The World a fost inchisa, dupa o serie de dezvaluiri. Jurnalistii au fost acuzati ca au interceptat mii de telefoane, pentru a-si scrie articolele.


Foto: EPA/Intact Images

SPECIAL: Super-sarcofag la Cernobal, la 26 de ani de la dezastrul nuclear... Atentat sinucigas in capitala Siriei: Sapte morti si cel putin 20 de raniti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x