Antena Căutare

VIDEO! Un chinez si-a construit vila pe acoperisul unui bloc de 26 de etaje

Un chinez si-a construit o vila impresionanta, fara autorizatie, pe acoperisul unui bloc cu 26 de etaje, relateaza The Independent. Constructia inedita a atras o multime de plangeri din partea vecinilor, insa nicio autoritate din Beijing nu a putut sa impiedice ridicarea ei.

Profesorul Zhang, asa cum este cunoscut de vecini, a ridicat o vila cu mai multe etaje deasupra blocului in care isi cumparase un penthouse. Are chiar si o gradina, cu stanci false, dar iarba si copaci naturali.

Gradina se intinde pe toata suprafata acoperisului. Chinezul inventiv a avut nevoie de sase ani pentru a-si vedea visul cu ochii.

Vecinii de la etajele inferioare au avut probleme din cauza zgomotului si a infiltratiilor de apa produse in timpul construirii vilei. Cu toate acestea, politia a refuzat sa intervina in acest caz, asa ca profesorul Zhang nu se teme ca si-ar putea vedea casa demolata de autoritati.

Foto: Al Jazeera

Parisul, reprodus intr-un complex rezidential din China... Germania: O broasca testoasa, un altfel de monstru din Loch Ness...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x