Antena Căutare

VIDEO! Vicepremierul turc: Explozia de la Ankara a fost provocata de o masina capcana

O puternica explozie puternica a avut loc, marti dimineata, in capitala Turciei, Ankara, transmite Reuters, citand informatii furnizate de televiziunea NTV. Deflagratia provocata de o masina capcana a dus la moartea a cel putin doi oameni, iar alti noua au fost raniti, dintre care trei in stare foarte grava.

UPDATE! 13:15





Potrivit presei, in explozie au fost ucisi 2 oameni, in timp ce alti trei sunt grav raniti. Potrivit unor martori, explozia a avut loc in apropiere de zona in care se afla si biroul premierului Recep Tayyip Erdogan.

Deflagratia ar fi avut loc intr-un microbuz aflat pe o strada din cartierul Kiziliah. Geamurile mai multor cladiri din imprejurimi au fost sparte, iar sase autoturisme sunt grav avariate, potrivit unui corespondent al televiziunii NTV.

Politia a anuntat, citata de agentia DHA, ca explozia a fost provocata de o bomba.


Ambasadorul SUA la Sofia: Bulgaria va fi admisa cu siguranta in Schengen... Un taifun puternic ameninta Japonia: 14.000 de persoane au fost evacuate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x