Antena Căutare

Virusul se RĂSPÂNDEȘTE într-un ritm accelerat. Au fost confirmate 46 de cazuri noi, în ultimele zece zile

Se moare de holeră și astăzi. În Algeria, o a doua persoană a fost răpusă de boala care se răspândește cu viteză și în alte regiuni, după cum a informat  Ministerul Sănătăţii algerian.

Se moare de holeră și astăzi. În Algeria, o a doua persoană a fost răpusă de boala care se răspândește cu viteză și în alte regiuni, după cum a informat Ministerul Sănătăţii algerian.

Potrivit ultimelor analize, "46 de cazuri de holeră au fost confirmate printre cele 139 de cazuri spitalizate din 17 august 2018", informează Ministerul într-un comunicat.

Precedentul bilanţ, comunicat vineri AFP, informa despre 41 de cazuri, dintre cele 88 de cazuri suspecte înregistrate în Alger - 5 bolnavi confirmaţi - şi în trei provincii (wilaya) învecinate.

Virusul se RĂSPÂNDEȘTE într-un ritm accelerat. Au fost confirmate 46 de cazuri noi, în ultimele zece zile

Al doilea bolnav de holeră a murit în provincia Blida (50 de km la au sud de Alger), unde au fost confirmate 25 de cazuri, potrivit Ministerului Sănătăţii.

Populaţia a fost încurajată să respecte mai frecvent igiena mâinilor şi să spele bine legumele şi fructele.

Un nou CUTREMUR s-a produs în această dimineață! Bilanțul provizoriu arată 2 MORȚI și SUTE DE RĂNIȚI... Femeile din Marea Britanie vor putea face avort acasă. Cu o condiţie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x